Square Group neemt bedrijf Meulders & Zoon over

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een overeenkomst hebben bereikt over de overname van de grond-, sloop- en recyclageactiviteiten van Meulders & Zoon. De overname wordt effectief vanaf 02/04/2024.

Meulders & Zoon is vanuit haar zetel in Heist-op-den-Berg actief in grond- & sloopwerken en beschikt over een recyclagesite met breekwerf en betoncentrale waar eveneens TOP-activiteiten worden uitgeoefend.

De recyclagesite zal worden ondergebracht in AC Materials, de recyclagetak van Square Group. Gezien de hoofdzetel en recyclagesite van Meulders & Zoon gelegen zijn naast onze huidige AC Materials site in Heist-op-den-Berg rekenen we op een vlotte integratie en een verhoging van onze efficiëntie. De grond- en sloopactiviteiten zullen geïntegreerd worden in Aclagro, de aannemingstak van de groep.

De overname van de activiteiten van Meulders & Zoon kadert binnen de strategie van Square Group om onze aanwezigheid in het oostelijke deel van het land te versterken en brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. We zien deze ontwikkeling als een kans om onze capaciteit verder uit te breiden en synergieën te optimaliseren.

Andere artikels