Over ons

Square Group is een familie van bedrijven actief in en rond de bouwsector die zijn ontstaan uit de groei van aannemingsbedrijf Aclagro. Deze groei verliep zowel organisch als door externe acquisities.

Lees meer

Samen bouwen aan een circulaire wereld

Vandaag is Square Group geëvolueerd tot een totaalpartner voor afbraak, grondwerken, sanering, infrastructuurwerken, het recycleren van bouwpuin, het op- en overslaan van grondstoffen en het ontwikkelen van projecten. In onze duurzame en innovatiegerichte totaalaanpak zetten we maximaal in op synergieën en houden we zo de cirkel gesloten.

500
Werknemers
4 entiteiten
Met complementaire activiteiten
45+ jaar
Ervaring
130 miljoen euro
Omzet

Onze geschiedenis

Square Group heeft sinds de oprichting van Aclagro in 1975 een mooi traject afgelegd en bouwt nog steeds verder aan de weg. Benieuwd waar onze roots liggen en in welke richting we vandaag als circulaire bouwgroep evolueren?

Naar de tijdlijn

We care

Als Square Group geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons nog meer als verantwoordelijke bouwpartner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

See how we care

Carrièremogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en de nadruk legt op duurzame commerciële activiteiten? Square Group biedt een groot aantal mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze dynamiek, onze oriëntatie en ons enthousiasme delen.

Bouw aan jouw carrière met ons