Zorg voor mensen

Als Square Group dragen we zorg voor onze mensen. Zij zijn ons hoogste goed, het kloppend hart van onze groep, onze drijvende kracht. Samen vormen we één hechte familie die dezelfde waarden, ambities én passie voor circulair bouwen delen.

Samen groeien

Voor onze mensen creëren we een warme, stimulerende en uitdagende omgeving waarin het fijn en veilig werken is. We ondersteunen hen in hun groeiambities en zorgen met persoonlijke opleidingstrajecten dat ze hun talenten en vaardigheden bij ons ten volle kunnen ontwikkelen. Samen groeien is de boodschap.

Werk en privé in balans

Een goede balans tussen werk en privé is de beste garantie op gezonde en gemotiveerde werknemers. In al onze entiteiten houden we daarom maximaal rekening met het welzijn van onze mensen. We hanteren daartoe een flexibel en open personeelsbeleid, en zorgen dat iedereen zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt. Onze teamactiviteiten versterken nog dat gevoel.

Carrièremogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en de nadruk legt op duurzame commerciële activiteiten? Square Group biedt een groot aantal mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze dynamiek, onze oriëntatie en ons enthousiasme delen.

Bouw aan jouw carrière met ons