Samen bouwen aan een circulaire wereld"

Square Group is een groep van bedrijven actief in en rond de bouwsector. Ontstaan uit aannemingsbedrijf Aclagro zijn we uitgegroeid tot een totaalpartner voor afbraak, grondwerken, sanering, infrastructuurwerken, het recycleren van bouwpuin, het op- en overslaan van grondstoffen en het ontwikkelen van projecten.

We zetten maximaal in op synergieën tussen onze verschillende entiteiten en houden zo de cirkel gesloten.

Meer info

Onze entiteiten

Square Group is gebouwd op een groepsoverkoepelend circulair model. Onze 4 entiteiten vullen én voelen elkaar perfect aan. Ze werken elk vanuit hun specifieke activiteitsdomein samen en helpen u zo de meest uitdagende, kwalitatieve en innovatieve projecten te realiseren.

Dynamisch aannemingsbedrijf dat zich specialiseert in sanerings-, afbraak-, infrastructuur-, grondwerken & waterzuivering, zowel voor private en industriële als publieke klanten.

Bezoek de website →
Recyclagecentra voor de verwerking en herwinning van bouw- en slooppuin. Via onze meng- en betoncentrales geven we secundaire grondstoffen een nieuwe bestemming in de bouw. Je kan er ook terecht voor tijdelijke opslag van gronden.

Bezoek de website →
Projectontwikkelaar gespecialiseerd in de rehabilitatie van brownfields in stedelijke omgevingen. Bij de ontwikkeling van projecten staan kwaliteit en duurzaamheid steeds voorop.

Bezoek de website →
Op- en overslag van droge massa- en stukgoederen via terminals op strategische locaties aan de Vlaamse waterwegen. We beschikken over meer dan 25 ha aan watergebonden industrieterreinen.

Bezoek de website →

Onze Realisaties

We care

Als Square Group geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons nog meer als verantwoordelijke bouwpartner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

See how we care

Carrièremogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en de nadruk legt op duurzame commerciële activiteiten? Square Group biedt een groot aantal mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze dynamiek, onze oriëntatie en ons enthousiasme delen.

Bouw aan jouw carrière met ons

Nieuws